Victor Hansen

Victor började köra 2015 och har levererat i ungdomsrallyn sedan tidig ålder. Hansen har verkligen legat i och körde mellan 2015-2017, 85 ungdomsrallyn! Han har under de senaste åren legat i toppen av JSM; 2018 slutade Victor 4a och 2019 blev det en tredjeplats i JSM Otrimmat 2WD. Under 2019 kom också Victors största merit, han vann då sin klass i SSR. 

Genom åren har Victor också hoppat in som kartläsare åt andra förare bland annat den nuvarande JVM-ledaren Tom Kristensson. Victor är blott 20 år och siktar i framtiden på att få köra VM-rally. Därför kör han flera tävlingar i Europa för att utvecklas som förare. 

Victor Johansson

Victor har åkt med många olika förare genom åren och har även kört några tävlingar själv. Som kartläsare gjorde han debut 2014 och har sedan dess åkt många tävlingar. Med ett antal klassegrar genom åren. 

Under 2019 åkte han med Victor Hansen och tillsammans tog de en tredjeplats i JSM Otrimmat 2WD.  En personlig merit för Victor själv var att han utsågs till årets co-driver i SSRC. Ekipaget blev i slutet av 2019 klara för Team NYBE.

Totalsumma:
    Till kassan