Jonas Åkesson

Till årets säsong kommer Jonas byta från sin Toyota Corolla till en Ford Fiesta och med det börja köra i R5-klassen. 

Jonas började i team NYBE 2017 efter lovord från Robin Sandberg som vid tiden hade övergått från NYBE-volvon till den första NYBE-Corollan. Åkesson hoppade in i volvon tillsammans med Joakim Karlsson och tog både vinster och pallplatser på löpande band. Efter ett år i Volvon övergick även Jonas till en Corolla. Den första tiden gick ut på att vänja sig vid framhjulsdrivet för första gången i karriären.

Sedan dess har Jonas blivit bättre för varje tävling och var under 2019 med och slogs om guldet i sista tävlingen, hade det inte varit för ett motorras på sista sträckan hade det blivit ett silver det året. Höjdpunkten på året kom i Kolsva då Åkesson tog sin första SM-delseger tillsammans med Martin Holmdahl.

Martin Holmdahl

Även under 2021 kommer Martin åka med Jonas Åkesson.

Martin har åkt med många olika förare genom åren men Pelle Willén var den permanenta kartläsarstolen för honom mellan 2015 och 2017. Tillsammans tog de två guld två gånger i JSM Trimmat 2WD.

Efter tiden med Wilén blev det en liten sejour tillsammans med Victor Hansen innan Martin började i Team NYBE 2018 då han hoppade in jämte Jonas Åkesson. Paret var med i guldstriden 2019 men föll på målsnöret i sista tävlingen på sista sträckan. Det blev till slut en sjätteplats.

Totalsumma:
    Till kassan